Забавний міні-комікс, де ми знаходимо Перчинку, Морквика та їх друзів усіх "зменшенних".
You can see how to add a translation in [the Framagit repo](https://framagit.org/peppercarrot/derivations/peppercarrot_mini).
Більше інформації про автора: [his profile on deviantArt](https://nartance.deviantart.com/).
